Vinterdæk: gode råd for tryg og sikker kørsel - Vent ikke til sidste øjeblik med at købe vinterdæk!

Vent ikke til sidste øjeblik med at købe vinterdæk!

Vinterdæk Udgivet den 10/10/12

Har du besluttet at anskaffe vinterdæk eller udskifte de gamle i år? Vent ikke til sidste øjeblik. Hvis du køber dem i begyndelsen af efteråret, har du flere valgmuligheder og slipper billigere.

Bil i sne Du kan købe vinterdæk i forvejen - Copyright © : iStockphoto.com/rezulteo.com

Hvert år er det det samme om igen. Første snefald kommer med ubehagelige overraskelser for de bilister, som stadig kører med sommerdæk. Derfor er der stormløb på vinterdækkene, forretningerne bliver ribbet på få dage, og priser ryger i vejret.

For at undgå denne katastrofesituation må man være forudseende! Autocentre og dækforhandlere stiller ind på vintertid i de tidlige efterårsdage. De fleste store kæder har slagtilbud for at få sat skub i salget.

Det ville være en skam at gå glip af de gode tilbud. I øjeblikket er der et stort udvalg af fabrikater og modeller. Det vil der ikke nødvendigvis være i højsæsonen. Desuden vil priserne stige voldsomt fra midten af november.

Endelig må man ikke glemme, at vinterdæk ikke kun er hensigtsmæssige i tilfælde af sne. De forbedrer også sikkerheden, når gennemsnitstemperaturen kommer under 7 °C.