Begivenheder arrangeret af dækproducenter - Se de første billeder fra den nye Pirelli kalender 2015

Se de første billeder fra den nye Pirelli kalender 2015

Producenter Udgivet den 09/12/14 af Louise

Den berømte italienske kalender begynder at løfte fligen for 2015-udgaven. Her i år er billederne taget i minimalistiske kulisser såvel som ... antræk.

Pirelli kalender 2015 Pirelli spreder igen varme her i vinter med sin sexede 2015-kalender - Copyright © : Pirelli

Steven Meisel bag kameraet

Som sædvanlig giver Pirelli en smagsprøve på den kommende udgave af den berømte kalender her ved årets udgang. I årgang 2015 af denne institution i fotoverdenen er det atter New York, der tjener som ramme for optagelserne, der dog ikke har fundet sted udendørs, men i fotostudier i hjertet af den amerikanske storby. Bag kameraet stod en vis Steven Meisel, som havde allieret sig med øjeblikkets mest ombejlede supermodeller ud over nogle af branchens historiske berømtheder.

 

Adriana Lima, Natalia Vodianova ...

At dømme ud fra de fire første fotos fra 2015-udgaven er kalenderen ikke noget stort udstyrsstykke. Den sætter modellernes skønhed i forgrunden som skulpturer og nøjes med meget lidt tilbehør. Ingen raffinerede kulisser eller barokke iscenesættelser, billederne er enkle og pigerne ret let påklædt.
12 billeder plus en forside med verdens mest kendte navne bl.a. Adriana Lima, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel og Isabeli Fontana (som optræder for syvende gang), der lægger krop til denne 42. udgave af kalenderen. Vi må tålmodigt vente et par måneder, inden vi får alle billederne at se. 

Indtil da ...