Begivenheder arrangeret af dækproducenter - Pirelli kalenderen fejrer sit 50-års jubilæum

Pirelli kalenderen fejrer sit 50-års jubilæum

Producenter Udgivet den 29/08/13 af Erik

Pirelli kalenderen er en institution, som allerede har eksisteret i et halvt århundrede. For at fejre det arrangerer den italienske dækproducent en lille fotooptagelse i New York, længe inden sløret løftes for billederne i 2014-udgaven.

Pirelli fotooptagelse New York Fotografen Patrick Demarchelier tager billeder i New York i anledning af Pirelli kalenderens 50-års jubilæum - Copyright © : Pirelli

Pirelli kalenderen er et enestående fænomen i dækbranchen og helt uden forbindelse med de oprindelige kompetencer, som kendetegner mærket. Denne institution har længe været anerkendt blandt kunst- og fotoeksperter. I 2014 er det 50. gang, den udkommer, og i alle årene har den hyldet verdens flotteste kvinder gennem berømte fotografers linse.

Så det vil Pirelli nu fejre. Italienerne løfter først sløret for billederne i 2014-udgaven den 21. november 2013, men i mellemtiden har Pirelli arrangeret en lille fotooptagelse i New York med to navnkundige fotografer, franskmanden Patrick Demarchelier og tyskeren Peter Lindbergh
På den anden side af kameraet møder vi seks topmodeller, der har det tilfælles, at de alle sammen tidligere har optrådt på kalenderens sider: Helena Christensen, Alek Wek, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Miranda Kerr og Karolina Kurkova. Det vides i øvrigt, at den brasilianske model Isabeli Fontana vil medvirke i næste udgave af kalenderen.

Pirelli fotooptagelse New YorkCopyright © : Pirelli

Vi vender derfor tilbage den 21. november med de første billeder fra Pirelli kalenderen 2014.