Begivenheder arrangeret af dækproducenter - Michelin Latitude Alpin 2: prøvekørsel med Range Rover Evoque

Michelin Latitude Alpin 2: prøvekørsel med Range Rover Evoque

Producenter Udgivet den 18/03/12

For at give os et indtryk af Latitude Alpin 2's potentiale havde Michelin forberedt en tur over nogle kilometer på skovveje i Rigas omegn.

Forsøge Michelin Latitude Alpin 2 på Range Rover Evoque Copyright © : Michelin

Intet kan måle sig med en tur i skoven, når man skal bedømme det nye Latitude Alpins egenskaber. Vi stiger ind i en pragtfuld Range Rover Evoque 2,2 TD4 150 monteret med 225/65 R17 106H og følger en snedækket grusvej, som snor sig mellem fyrretræerne. Strækningen veksler mellem forhindringer, stejle opkørsler og nedkørsler med markante "trappetrin". Vi er ikke i et trialterræn, men det er allerede tilstrækkeligt til at teste dækkets trækkraft og greb.

Betryggende fremdrift i sne
Med Michelin Latitude Alpin 2 får man en rar tryghedsfornemmelse. Ved op- og nedkørsel bider dækket sig fast i sneen og udfolder en fremragende trækkraft. De vanskeligste strækninger, navnlig ned ad bakke, foregår helt afslappet. På intet tidspunkt virker det, som om dækket er i vanskeligheder. Dog skal det bemærkes, at vi ikke stødte på is.

Efter nogle kuperede områder veksler vejen mellem snesjap, mudder og sand, de ideelle forhold til at vurdere, hvor glimrende Range Rover Evoque og Latitude Alpin 2 passer sammen. Vi savnede kun en prøvekørsel på asfalt.

Se også: