Begivenheder arrangeret af dækproducenter - Hankook Ventus S1 Evo2 SUV udmærker sig i en tysk sammenligning

Hankook Ventus S1 Evo2 SUV udmærker sig i en tysk sammenligning

Producenter Udgivet den 05/05/14 af Erik

Hankook Ventus S1 Evo2 SUV er udviklet til store sportsprægede SUV'er og kan allerede bryste sig af meget fine resultater i en sammenlignende test arrangeret af et tysk bilmagasin.

BMW X5 Hankook Ventus S1 EVO2 SUV Hankook Ventus S1 Evo2 SUV briljerar i jämförelsen i den tyska tidskriften Gute Fahrt - Copyright © : BMW

Placeret højt op i sammenligningen 

Til martsudgaven 2014 havde det tyske bilmagasin "Gute Fahrt" arrangeret en omfattende sammenligning af 10 dæk fra de største konkurrerende mærker på markedet for højtydende dæk til store SUV'er. Det splinternye Hankook Ventus S1 Evo2 SUV var blandt de 10 udvalgte, og man kan vist roligt sige, at testen er god reklame for den koreanske dækproducent, eftersom dækket er i toppen i sammenligningen. Ventus S1 Evo2 SUV modtaget den højeste udmærkelse i testen, også med hensyn til sikkerheden (tests af vådgreb og beskyttelse mod akvaplaning). Det får tilmed ros for sin kørselskomfort og rullestøj.

Til sportsprægede SUV'er

Ventus S1 Evo2 SUV har den ideelle kaliber til SUV'er som BMW X5 (der netop originalmonteres med Hankooks dæk) og tilbydes nu en et udvalg med 30 forskellige størrelser med en diameter fra 17 til 22" og en slidbanebredde fra 225 til 315 mm. Det præsenteres som et eksklusivt dæk med en spændende teknologi, som Hankook ikke undlader at sætte i direkte forbindelse med sin forskningsindsats under DTM-mesterskaberne.