Begivenheder arrangeret af dækproducenter - Continental udfolder sig i flere dimensioner

Continental udfolder sig i flere dimensioner

Producenter Udgivet den 04/05/15 af Alexandre Lenoir

Skosåler og dæk - to sider af samme sag! Effektivt greb og samtidig bedst mulig energiudnyttelse er fortsat målet for udviklingsarbejdet i det partnerskab, som Continental og Adidas indgik i 2007.

Co-branding Adidas og Continental Som Continentals dæk sigter Adidas løbesko mod maksimalt greb - Copyright © : Continental

Siden 2007 har Continental og Adidas samarbejdet om at udvikle gummikomponenter til sålerne på sportssko. Det er faktisk ikke svært at drage parallellen, for i begge tilfælde gælder det jo om at opnå høje ydelser og samtidig spare på energien (sportsudøverens kræfter for løbeskoenes vedkommende).

For at markere samarbejdets bæredygtighed har Continental og Adidas indledt en reklamekampagne med udgangspunkt i webstedet getyourgrip.com og de sociale medier Facebook og Youtube.
De to mærkers videofilm (se nedenfor) viser en professionel freerunning udøver iført Adidas sko med såler udviklet i samarbejde med dækproducenten.  Under turen afprøves skoene på alle mulige underlag og i forskellige omgivelser, både i byen og i skoven, samtidig med at en af Continentals teknikere følger efter i en varebil, der er monteret med mærkets dæk.

 

 

Blå Adidas løbeskoCopyright © : rezulteo
Ifølge Continental skulle den dækteknologi, der i dag anvendes til sålerne på sportssko, kunne forbedre skoenes effektivitet og præstationer med op til 30 %.