Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Yokohama ADVAN V701 - et sportsdæk, som først og fremmest er alsidigt

Yokohama ADVAN V701 - et sportsdæk, som først og fremmest er alsidigt

Nye dæk Udgivet den 10/03/16 af Alexandre Lenoir

Den japanske dækproducent benyttede biludstillingen i Genève til at præsentere sit nye high performance dæk, Yokohama Advan Fleva V701.

High performance dæk Yokohama ADVAN V701 Med ADVAN Flevan 701 tilbyder Yokohama et højeffektivt dæk, som fremmer styrbarhed og greb. - Copyright © : Yokohama 2016

Dækket vil kunne fås fra juli måned i 24 dimensioner og fra begyndelsen af 2017 i ikke mindre end 43 størrelser i alt, lige fra 195/55R15 85V til 255/30R20 92W.

ADVAN Fleva 701 er et sportsdæk i den eksklusive ende, men det skulle ikke desto mindre være alsidigt og fremme styrbarheden under bykørsel, retningsstabiliteten på landevej og grebet i sving. Slidbanens retningsbestemte riller fremskynder bortledningen af vand og sikrer ligeledes en glimrende vejbeliggenhed i vådt føre.

Med andre ord skulle dækket egne sig til enhver kørestil og mange forskellige bilmodeller, lige fra familiebiler til kompakte bybiler og crossovere.
For at understrege sportsegenskaberne er Fleva 701's dækmønster overtaget direkte fra ADVAN Sport V105, som er bredt anerkendt for sine sportspræstationer.

Endelig har Yokohama, selv om ADVAN Fleva 701 er designet som et sportsdæk, heller ikke glemt miljøet med en nedsat rullemodstand og moderat rullestøj (mærket fra C til A afhængig af størrelse).

Ved fortsat navigation på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies til at tilbyde tjenester tilpasset dine interesser og udarbejde besøgsstatistikker. Mht. %about-link%, se vores almindelige betingelser for brug.