Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Vredestein lancerer Wintrac Xtreme S, et ny high performance vinterdæk

Vredestein lancerer Wintrac Xtreme S, et ny high performance vinterdæk

Nye dæk Udgivet den 25/09/13 af Erik

Vredestein er i fuld gang med vinterforberedelserne. Hvis man er tilhænger af sporty kørsel på vinterveje, er det nye højtydende Wintrac Xtreme S svaret.

Vredestein Wintrac Xtreme S Det nye Wintrac Xtreme S fra Vredestein har alt, hvad man kan forvente af et high performance dæk til vinterkørsel - Copyright © : Vredestein

Bedre end Wintrac Xtreme

Vredestein Wintrac Xtreme SCopyright © : Vredestein

Det hollandske Vredestein forbereder altså allerede vintersporten. Dækproducenten har netop præsenteret Wintrac Xtreme S, som logisk nok erstatter Wintrac Xtreme uden "S". Det nye dæk skulle naturligvis være bedre end sin forgænger på alle områder.

 

 

 

 

 

Højtydende dæk

Vredestein Wintrac Xtreme SCopyright © : Vredestein

Det er et high performance vinterdæk, der tilbydes som et sportsprodukt til montering på store fælge på mere eller mindre kraftfulde biler. Det er udviklet til at levere høje ydelser og fås med høje hastighedsindeks (Y: 300 km/t).

Wintrac Xtreme S bygger bl.a. på Internal Sipe Locking Technology, som skal sikre størst mulig stabilitet i regnvejr og på underlag uden sne, og der er lagt et stort arbejde i lamellernes opbygning og deformation under dynamisk anvendelse. 

 

Greb på tilsneet underlag

 

Vredestein Wintrac Xtreme SCopyright © : Vredestein

Vredestein bebuder desuden bedre egenskaber på sne og is og i snesjap end nogensinde før, med hensyn til både greb og styrbarhed. Slidbanen er forsynet med to forskellige slags lameller. De lige lameller på den midterste del skal sørge for mest mulig trækkraft på sne og is og samtidig nedsætte bremselængden på denne type underlag. På dækskuldrene sidder lamellerne derimod i zigzag for at sikre et godt greb på glatte veje. Endelig findes der en sidste type riller, som optimerer bortledningen af vand og bidrager til at bevare grebet i vådt føre.

Den reviderede og ændrede gummiblanding skulle også forbedre Wintrac Xtreme S' levetid og rullemodstand.

Endelig understreges dækkets stil igen af samarbejdspartnerne hos Giugiaro, sådan som det har været tilfældet med alle Vredesteins seneste sportsprodukter.


Dækudgaver

Vredenstein Wintrac Xtreme S vil kunne fås i 12 forskellige udgaver fra 16 til 19".