Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Ventus S1 evo2 K 117: det nye high performance dæk fra Hankook

Ventus S1 evo2 K 117: det nye high performance dæk fra Hankook

Nye dæk Udgivet den 14/05/12

Hankook bliver ved med at stige i graderne og ikke mindst med sit splinternye high performance dæk, som bliver standardmonteret på den nye BMW 3-serie. Det skal siges, at det har gode kort på hånden.

Dæk Hankook Ventus S1 evo2 på Hennessey Venom Copyright © : © Hankook

Hankook Ventus S1 evo2 dæk på BMW Série 3Copyright © : All Rights Reserved

Hankook har netop oplyst, at det nye high performance dæk, Ventus S1 evo² (Ventus S1 evo2 K 117), bliver originalmonteret på den nye BMW 3-serie (version 316d til 320d og 316i til 320i), som er BMW's mest solgte model. Den valgte standardstørrelse er 205/60 R 16 W. Det er noget af et reklamescoop for den koreanske dækproducent, som allerede leverer dæk til to andre af BMW's modeller, nemlig Mini og den nye 1-serie.

Som efterfølger til Ventus S1 Eco K 107, der har fået glimrende karakterer i fagpressens test, deler Ventus S1 evo² samme værdier som BMW's yndlingsmodel, dvs. kørselsdynamik, komfort og brændstoføkonomi, uden at det går ud over sikkerheden naturligvis. Med denne model sigter Hankook mod kompakte og større personvogne med sportstemperament.

De teknologiske fremskridt bygger på erfaringen af DTM-mesterskabet, som Hankook er officiel leverandør til, bl.a. med hensyn til slidbanens opbygning og skulderblokkenes trappeformede mønster.

Med dette dæk træder Hankook, verdens syvendestørste dækproducent, ind i det fine selskab. Ventus S1 evo² er udviklet i det europæiske F&U-center i Langenhagen ved Hannover, Tyskland, i tæt samarbejde med BMW-koncernen. Her arbejder omkring 40 teknikere og specialister med udvikling af dæk til den europæiske bilindustri. Ventus S1 evo² bliver fremstillet på virksomhedens hovedfabrik i Geumsan, Sydkorea.

Konkurrenter til Hankook Ventus S1 evo²

MærkeModel
BridgestonePotenza S001
Michelin Pilot Sport 3
GoodyearEagle F1 Asymetric 2
ContinentalContiSportContact 5
DunlopSport Maxx RT
NokianZ G2

Se også :