Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Vector 4Seasons Gen-2 - det nye helårsdæk fra Goodyear

Vector 4Seasons Gen-2 - det nye helårsdæk fra Goodyear

Nye dæk Udgivet den 08/10/15 af Julien Taillandier

Når den producent, der siges at have opfundet helårsdækket, sender et nyt dæk på markedet i dette segment, stilles der naturligvis store forventninger til det. Vector 4Seasons Gen-2 vil sikkert heller ikke skuffe, for på papiret ser det ud til at være fremtidens reference i denne kategori.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 - det nye helårsdæk Er Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 fremtidens reference for helårsdæk? - Copyright © : Goodyear

I udviklingen af Gen-2 har Goodyear sat alt ind på at imødekomme forbrugernes egentlige behov. Derfor har producenten fremstillet et virkelig alsidigt dæk, der lever op til sit navn og tackler alle fire årstider ubesværet. 


Bevis for vinteregenskaber 

Som sin alvorligste konkurrent, Michelin CrossClimate, har Vector 4Seasons Gen2 3PMSF-godkendelse, den eneste certificering, som beviser et dæks reelle vinteregenskaber.Det betyder helt konkret at det kan rulle lejlighedsvis i sne og sikre tilfredsstillende trækkraft og bremseevne. Imidlertid kan det ikke konkurrere med et decideret vinterdæk eller et sommerdæk ... om sommeren. Glem ikke, at et helårsdæk er en kompromisløsning, som umuligt kan levere optimale ydelser på alle områder.Og det er præcis hvad Goodyear har satset på, nemlig et sikkert dæk under alle omstændigheder møntet på mod bilister, som kører i geografiske egne med skiftende vejrforhold.

Bekræftet i de første tests

Goodyear har stillet Vector 4Seasons Gen-2 op mod de største konkurrenter i TÜV's tests. De viste, at det i sammenligning med sine største konkurrenter præsterer bremselængder, som er 6 % kortere i vådt føre8 % kortere på sne og 9 % kortere på is.

De ydelser bekræftes af dækkets sejr for nylig i Autobilds test (195 65 R15 91H) over Michelin CrossClimate (2. plads) og Pirelli Cinturato All season (3. plads). 

Goodyear Vector 4seasons Gen2 - ydelse i vådt føreCopyright © : Goodyear

Dækstørrelser

Det nye dæk fås på nuværende tidspunkt i størrelser fra 13 til 19". Det tager sigte på mindre og mellemstore personbiler samt SUV'er.