Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Ultrac Vorti, det nye high performance dæk fra Vredestein

Ultrac Vorti, det nye high performance dæk fra Vredestein

Nye dæk Udgivet den 16/08/12

Vredestein ønsker at skille sig ud fra mængden og tilbyder dæk, som forener høje ydelser med flot design. Sidste skud på stammen, Ultrac Vorti, er designet af Giugiaro, og navnet hentyder til den luftstrøm, som dannes, når en helikopter letter.

Vredestein Ultrac Vorti DK Copyright © : Vredestein

Ultrac Vorti er resultatet af et samarbejde mellem Vredesteins F&U-team, en række partnere i bilindustrien, biltunere specialiseret i high performance (Carlsson, Arden m.fl.) og Giugiaro Design.

Konstrueret til offsetmontering
Ultrac Vorti findes i to udgaver, nemlig som henholdsvis for- og bagdæk, et koncept, der tager sigte på biler med offsetmontering.

Vredestein Ultrac Vorti for og bagCopyright © : Vredestein

Dækkenes slidbaner er lidt forskellige for at opnå optimal ydelse på den enkelte aksel. Fordækkene afleder det meste af vandet på våde vejbaner, mens bagdækkene især sikrer vejgreb og stabilitet.

Forbedret trædeflade
Ultrac Vortis dækprofil med 4 riller (se tegning nedenfor) forbedrer dækkets trædeflade. I sving bærer yderskulderen det meste af vægten, så dækket er i fuld kontakt med kørebanen.

Det asymmetriske dækmønster bidrager til at øge yderskulderens vejkontakt, når hjulene drejes, og fremmer således greb og smidighed.

Se også
>> Vredestein Ultrac Vortis konkurrenter
>> Dækstørrelser for Vredestein Ultrac Vorti

Sculpture asymétrique du Vredestein Ultrac VortiCopyright © : Vredestein