Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Ultrac Satin - eksklusiv klasse fra Vredestein

Ultrac Satin - eksklusiv klasse fra Vredestein

Nye dæk Udgivet den 10/03/16 af Alexandre Lenoir

Vredestein har udviklet Ultrac Satin til mellemstore personbiler og SUV'er i samarbejde med Giugiaro, som står for designet. Dækket forener høj effektivitet og økonomi og blev præsenteret af den hollandske producent på biludstillingen i Genève 2016.

Ultrac Satin - nyt dæk i den eksklusive klasse fra Vredestein Med Vredesteins Ultrac Satin til mellemstore personbiler og SUV'er forbedres bremseegenskaberne i vådt føre betydeligt. - Copyright © : Verdestein 2016

Det nye dæk fra Vredestein er klassificeret B til C for økonomi. Det specifikke arbejde på gummiblandingen, slidbanens mønster med Z-rille og den ovale trædeflade bidrager til at forbedre trækkraft, styreegenskaber og vådgreb.

Med hensyn til bremselængden fra 80 km/t til 0 km/t er den reduceret med 3 m i forhold til forgængeren Ultrac Cento. Ultrac Satin er desuden klassificeret i kategori A for bremseevne i vådt føre.

Resultatet skyldes ud over gummiblandingen teknikernes arbejde med slidbanen, dækmønsteret, dæksiden, karkassen og gummivulsten.

Ultra Satin tilbydes i første omgang i størrelser fra 16 til 18" (hastighedsindeks W og Y) og senere i op til 20".

Dj-stjernens dæk

I samarbejde med dj-stjernen Hardwell bliver dækket produceret i en begrænset serie på 225 eksemplarer i udgave 225/45 R17Y. Serien kan vigte sig af en speciel dækside med Hardwells logo og et grafisk equalizersymbol.

Begrænset serie: Hardwell Ultrac SatinCopyright © : Vredestein 2016