Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Tre nye dæk fra Nokian: Hakkapeliitta 8 SUV, CR3 og C3

Tre nye dæk fra Nokian: Hakkapeliitta 8 SUV, CR3 og C3

Nye dæk Udgivet den 11/03/14 af Erik

Nokian er kendt som en producent specialiseret i vinterdæk og fornyer derfor med jævne mellemrum sit dækprogram til ekstreme forhold. Her kommer så tre nye produkter til denne anvendelse.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV Nokian bebuder tre nye friktionsdæk til SUV'er og varevogne under ekstreme forhold - Copyright © : Nokian

Hakkapeliitta 8 SUV til firehjulstrækkere

Som navnet antyder, henvender det nye Hakkapeliitta 8 SUV sig til ejere af biler af typen crossover eller SUV. Det er et vinterdæk med pigge udviklet til at tackle ekstreme forhold, hvor sne og is dækker kørebanen i større mængder. Nokian oplyser, at pigteknologien er den mest moderne på markedet, og at produktet er i stand til at levere fortræffelige ydelser med hensyn til greb og effektivitet. Dette Hakkapeliitta 8 SUV vil kunne fås i et bredt udvalg af størrelser, eftersom kataloget omfatter ikke mindre end 47 forskellige udgaver, fra 16 til 21". Det nye dæk tager sigte på markederne i de nordiske land og Rusland og vil komme i handelen inden efteråret 2014.

 

Hakkapeliitta CR3 til erhvervsbrug i transportbranchen

Hvis du arbejder inden for transport og distribution, bør Hakkapeliitta CR3 interessere dig,  hvis du søger et vinterdæk til nordiske forhold til din varebil, men ikke har behov for pigdæk. Det nye produkt skulle bidrage til at formindske brændstofforbruget yderligere i forhold til forgængeren og samtidig kunne præstere bedre ydelser med hensyn til greb på is, sne og våd asfalt. Hvad udvalget angår, vil der blive tilbudt 20 forskellige produkter i størrelser fra 14 til 17". Som Hakkapeliitta 8 SUV vil CR3 komme på markedet i god tid inden efterårssæsonen 2014.

 

Hakkapeliitta C3 til erhvervsbrug under ekstreme forhold

Hakkapeliitta C3 sigter mod bilister, der ikke kan nøjes med Hakkapeliitta CR3, når mængden af is og sne er så stor, at der kræves pigdæk for at kunne bevare en tilfredsstillende trækkraft. Her angives der også lavere brændstofforbrug og rullemodstand, og som CR3kan C3 fås i 20 forskellige størrelser fra diameter 14 til 17". Det vil også blive markedsført i tide til at udstyre køretøjerne, når kulden vender tilbage i slutningen af 2014.