Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Toyo Tires lancerer NanoEnergy 3

Toyo Tires lancerer NanoEnergy 3

Nye dæk Udgivet den 06/03/14 af Anne

Toyo Tires præsenterer endnu en ny udgave baseret på NanoEnergy teknologien. Denne gang satses på segmentet for bybiler og meget kompakte biler.

Toyo NanoEnergy 3 Nyt Toyo NanoEnergy 3, nye ydelser! - Copyright © : ToyoTires

Dæk til små biler

For ikke så længe siden omtalte vi NanoEnergy, der som standard bliver monteret på den nye Mazda 3. Nu vender Toyo Tires tilbage med et andet produkt i denne NanoEnergy serie, som sigter mod at formindske brændstofforbruget og samtidig bevare dækkets dynamiske egenskaber og ydelser. Med NanoEnergy 3 tages der helt præcist sigte på segmentet for mikrobiler (Renault TwingoVolkswagen UpSkoda CitigoToyota iQ...) og bybiler i segment B (Renault ClioVolkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 208...), da produktet er optimeret til biler i denne størrelse. Dækket kan fås i et meget stort udvalg af størrelser, der går fra 155/80 R13 med hastighedsindeks 79T til 195/65 R15 med hastighedsindeks 91T

 

Ny formel

NanoEnergy 3 bygger på en ny formel for gummiblandingens sammensætning med bl.a. mere silica samt en ny komponent for lav rullemodstand. Sammen med en særlig aktiv polymer bidrager den til at forbedre ydelser som vådgreb og og til at formindske brændstofforbruget. Egenskaberne forstærkes af de bredere længdekanaler, og desuden har dækket indbygget støjdæmpning. Endelig skulle dækket have længere levetid end sin forgænger.