Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Starfire W200 - et nyt vinterdæk til kompakte biler

Starfire W200 - et nyt vinterdæk til kompakte biler

Nye dæk Udgivet den 16/12/14 af Raquel Rodriguez

Starfire præsenterer sit nye vinterdæk, W200. Det tager sigte på kompakte biler og indeholder de seneste teknologiske nyskabelser fra Cooper koncernen, som mærket Starfire tilhører.

Starfire W200 med asymmetrisk dækmønster Hastighedsindeks H for det nye Starfire dæk W200 i asymmetrisk udgave - Copyright © : Cooper-Starfire

Teknologi

Sidste skud på stammen fra mærket Starfire bliver fremstillet på Coopers fabrik i Serbien og testet under vinterforhold i Alperne. Dækket lover interessante ydelser med hensyn til greb på sne, i regn og i snesjap.

Starfire W200 er konstrueret efter TAG-teknologien (Tapered Alternating Groove Technology), der kendetegnes ved fremadrettede skulderriller og V-formede spalter, som forbedrer bremseegenskaberne. I kraft af en gummiblanding med et højt silicaindhold leverer W200 et bedre greb på sne, i regn og i snesjap, uden at det går ud over levetiden. Den bagudrettede midterrille øger trækkraften betydeligt. Udgaven med hastighedsindeks H har et asymmetrisk dækmønster, som forhøjer grebet på sne og is yderligere.

 

Imidlertid er disse bedømmelser baseret på oplysninger, som dækproducenten selv har afgivet, og kan ikke tages som bevis for de reelle ydelser. Vi venter på at få lejlighed til at prøvekøre dækket eller se testresultaterne, inden vi udtaler os om dets præstationer. 

 

Dimensioner

Det nye Starfire W200 bliver markedsført i 25 størrelser fra 13 til 16" med hastighedsindeks T og H.