Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Præsentation af Continental WinterContact TS 860

Præsentation af Continental WinterContact TS 860

Nye dæk Udgivet den 16/12/15 af Julien Taillandier

Continental oplyser, at mærkets berømte vinterdæk, ContiWinterContact TS 850, har fået en afløser. Præsentation af det nye dæk, WinterContact TS 860.

Audi RS3 test Continental dæk Audi RS3 test af Continental dæk - Copyright © : Continental

Det bliver måske svært at tage over efter TS 850, som har vundet mange sejre siden markedsføringen i 2012. For det har udmærket sig i adskillige sammenligninger, hvor dets vinterydelser altid er blevet fremhævet som eksempel. Men det var nødvendigt at forny sig for at kunne tackle den benhårde konkurrence, hvor man nu er bedre rustet rent teknologisk. Med Continentals tekniske fremskridt er det lykkedes TS 860 at overhale sin forgænger.

Det oplyses således, at TS 860 har bedre ydelser med hensyn til bremseevne på is og styreegenskaber på sne. Desuden skulle energieffektiviteten være forbedret og levetiden forlænget i kraft af en ny gummiblanding. Vi afventer de første testresultater og prøvekørsler om nogle måneder for at se, om disse fremskridt bliver bekræftet.

WinterContact TS 860 tager sigte på kompakte og mellemklasses personbiler og vil kunne fås i 21 størreler fra 14 til 17" i 2016. Sortimentet vil blive udvidet i 2017.

Continental WinterContact TS 860Copyright © : Continental