Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Pirelli Winter Sottozero 3: high performance vinterdæk, som klarer sig fint på alle underlag

Pirelli Winter Sottozero 3: high performance vinterdæk

Nye dæk Udgivet den 07/06/13 af Anne

Pirelli lancerer tredje generation af sit vinterdæk Sottozero. Sottozero 3 tager sigte på biler med mellemstore og store, kraftfulde motorer og er udviklet med henblik på maksimal sikkerhed på alle slags vinterveje (tør, våd, sne, is). Dækket byder på markante ydelsesgevinster i forhold til Sottozero 2. Det kommer på markedet i oktober 2013 i mere end 50 udgaver fra 16 til 21".

Pirelli Sottozero serie 3, UHP vinterdæk til sporty kørestil Pirelli Winter Sottozero serie 3, UHP vinterdæk til sporty kørestil - Copyright © : Pirelli

 

Pirelli præsenterer Winter Sottozero Serie 3 som et UHP dæk (ultra high performance) til eksklusive biler med mellemstore og store, kraftfulde motorer. Det er udviklet i samarbejde med de store bilproducenter, som er Pirellis partnere (Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, m.fl.), for at optimere bilernes sportspræstationer.


Sikkerhed i al slags vejr

Winter Sottozero 3 indeholder en ny gummikomponent, som sikrer optimale ydelser i et bredt temperaturområde. Med denne innovation opnår føreren et godt greb i hele vintersæsonen. Det retningsbestemte dækmønster består af en midterbane med klodser, der er placeret som dobbelte pile (1) og sikrer maksimal trækkraft på sne.

En anden nyskabelser er endnu flere tredimensionale lameller (2), som bidrager til at forbedre bilens styreegenskaber i tørt føre, bremseevnen og grebet på sne. Desuden er kontaktfladen med underlaget øget for at forstærke grebet yderligere i vintervejr.

 

Mere effektiv bortledning med to længderillerCopyright © : Pirelli - rezulteo

Der er også arbejdet med køreegenskaberne på våd vej. De to længderiller (3) er gjort bredere for at forbedre bortledningen af vandet og bilens vejbeliggenhed i regnvejr. Af samme grund er dækskulderen afrundet (4) for bedre at kunne støde vandet væk.


Dækudgaver

Winter Sottozero 3 vil kunne fås fra oktober 2013 i mere end 50 forskellige udgaver fra 16 til 21".