Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Pirelli PZero Nero GT: sportsdæk, som er velegnet til et bredt udvalg af køretøjer

Pirelli PZero Nero GT: sportsdæk, som er velegnet til et bredt udvalg af køretøjer

Nye dæk Udgivet den 20/03/13 af Erik

Pirelli lancerer en ny udgave af sit ultra high performance dæk, PZero Nero. Tilføjelsen af GT betyder, at dækket er endnu mere sportspræget end forgængeren. Det tager sigte på såvel eksklusive, kompakte biler som større personbiler og sportsprægede biler og fås i 60 størrelser. Fortrin: længere levetid uden at gå på kompromis med præstationerne.

Pirelli lancerer sit nye Pzero Nero GT Pirelli lancerer sit nye Pzero Nero GT - Copyright © : Pirelli

I bilbranchen anvendes forkortelsen GT normalt om kraftfulde køretøjer til længere ture. Når den anvendes i betegnelsen på den nye model i PZero Nero serien, bekender Pirelli kulør, for  PZero Nero GT er nemlig i stand til at forene meget høje ydelser med lang levetid.

For at opnå det har dækproducenten bl.a. arbejdet med gummiblandingen og øget kontaktfladen. Der varsles et fremragende greb kombineret med høj kørselskomfort. Desuden udvider PZero Nero GT målgruppen: med de 60 forskellige dækudgaver vil det både tiltale ejere af eksklusive, kompakte biler (Polo og Golf Volkswagen, Audi A3) og tilhængere af større personbiler (Insignia Opel, Volvo S60, Mercedes klasse C eller tilmed  Audi A6 eller Mercedes klasse E ).

Fortrinligt vejgreb

Pirellis teknikere har forbedret gummikomponenterne og slidbanemønsteret for at øge grebet og stabiliteten endnu mere. PZero Nero GT er stadig meget effektivt på tørt og vådt underlag og en garanti for sikkerhed for dem, der elsker frisk og sporty kørsel.

Levetid og kørselskomfort

Ifølge Pirelli har anvendelsen af en ny gummiblanding kombineret med en øget kontaktflade gjort det muligt at forlænge PZero Nero GT's levetid med 20 % i forhold til PZero Nero, uden at det går ud over dækkets sportsprægede karakter. Desuden er kørselskomforten forbedret på grund af mindre rullestøj i hele dækkets levetid.

Dækudgaver

PZero Nero GT har kunnet fås på verdensmarkedet siden 2013. Med 11 nye dækudgaver i 17, 18 og 19" bliver PZero serien en af de mest komplette på markedet for ultra high performance dæk. 

Se også:

>> PZero Nero GT: priser  
>> PZero Nero GT: konkurrenter  
>> PZero Nero GT: dækstørrelser