Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Pirelli præsenterer Carrier, et nyt dæk til lette varevogne

Pirelli præsenterer Carrier, et nyt dæk til lette varevogne

Nye dæk Udgivet den 25/04/14 af Erik

Pirelli præsenterer et nyt dæk til lette varevogne. Effektiviteten skulle være stærkt forbedret i forhold til det tidligere produkt.

Pirelli Carrier Pirelli tilbyder et nyt dæk med længere levetid til lette varevogne - Copyright © : Pirelli

30 % længere levetid

Efter produktprogrammet med klassiske vejdæk og supersportsdæk satser Pirelli denne gang på segmentet for dæk til lette varevogne. Den italienske dækproducent tilbyder nemlig sit nye Carrier, der er udviklet til at imødekomme varevognsejernes behov så effektivt som muligt. Med omkring tre millioner km prøvekørsel i alt terræn under udviklingsarbejdet, den seneste generation gummiblanding og en teknologiovertaget fra mærkets nyeste produkter leverer det nye Carrier forbedrede ydelser på alle områder: lavere brændstofforbrug på grund af et indgående arbejde med rullemodstanden, højere effektivitet i vådt føre og større kørselskomfort og især langt bedre præstationer med hensyn til levetiden, for Pirelli angiver 30 % længere levetid i kilometertal.

 

Fin placering i mærkningen

Pirelli har naturligvis lagt vægt på dækkets klassificering i butiksmærkningen, navnlig for kriteriet bremseevne i vådt føre, med A/B for vådgreb, hvilket placerer det på højeste niveau i denne kategori sammenlignet med konkurrenterne. Carrier vil snart kunne fås på dækmarkedet for lette varevogne i størrelser fra 14 til 17" ud over en variant, Carrier Camper, i 15 og 16". Pirellis mål er simpelthen at blive førende på dette specifikke eftermarked for dæk til lette varevogne.