Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Pirelli Cinturato All Season

Pirelli Cinturato All Season

Nye dæk Udgivet den 04/03/15 af Cédric Pinatel

Den italienske dækproducent lancerer et nyt helårsdæk til mindre og kompakte personbiler. Formålet er en kompromisløsning til dem, som ønsker at bruge én og samme type dæk hele året rundt og aldrig kører under alt for vanskelige forhold.

Pirelli Cinturato All Season i grønne omgivelser Pirelli tilbyder en ny kompromisløsning med helårsdækket Cinturato All Season - Copyright © : Pirelli

Kompromis med visse forbehold

I princippet kræver vores klima, at der anvendes to forskellige typer dæk til vores biler, et såkaldt "sommerdæk" i den milde årstid og et "vinterdæk", når det begynder at blive rigtig koldt. I visse lande er det i øvrigt lovpligtigt at bruge vinterdæk i den kolde årstid. Og det anbefales naturligvis overalt, medmindre man bor under særlig varme himmelstrøg eller fortrinsvis kører i byområder og aldrig langt ude på landet. I så fald kan helårsdæk nok finde nogle tilhængere.

 

Copyright © :
 

Til mindre og kompakte biler

Det er præcis det, Pirelli satser på ved lanceringen af Cinturato All Season på det europæiske marked. Den italienske dækproducent tager sigte på bilister, som næsten udelukkende kører i større byer, ikke kører særlig mange kilometer om året og derfor generelt beholder samme type dæk hele året rundt uden at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Produktet vil kunne fås i flere størrelser til bybiler eller kompakte biler. Det skal bemærkes, at Cinturato All Season har indarbejdet teknologien "Seal Inside", som betyder, at dæktrykket bevares efter punktering med genstande, som er mindre end 4 mm lange.

 

Copyright © :