Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Nokian WR C3 - et vinterdæk til varevogne

Nokian WR C3 - et vinterdæk til varevogne

Nye dæk Udgivet den 23/03/15 af Julien

Nokian markedsfører et nyt dæk til varevogne benævnt WR C3. Som alle den finske producents øvrige vinterdæk skulle det byde på upåklagelige ydelser.

Nokian WR C3 til varevogne Det nye dæk fra Nokian, WR C3, er et vinterdæk med avancerende ydelser til varevogne - Copyright © : Nokian Tyres

WR C3 er en markant nyhed i Nokians produktprogram. Det sigter mod varevogne og har specifikationer, der er tilpasset de for denne kategori køretøjer specifikke belastninger under kørsel.

Det er baseret på samme teknologier som til personbildæk. Her tænkes navnlig på alle de egenskaber, der forbedrer kørselskomforten og energieffektiviteten og dermed brændstofbesparelserne.

Det er møntet på erhvervsdrivende i transportsektoren og udviklet til at sørge for sikker kørsel under alle forhold.

Nokian WR C3 - et vinterdæk til varevogneCopyright © : Nokian Tyres

Det er udstyret med et retningsbestemt slidbanemønster, som skal fremme greb og respons på alle typer underlag, bl.a. på sne og i mudder. Lamellernes pumpevirkning forstærker grebet i vådt føre, og klodserne er designet til at fordele slitagen jævnt og ensartet.
Gummiblandingen indeholder en stor mængde naturgummi, der sikrer et godt greb på vinterveje og høj modstandsdygtighed over for flænger.

Dækkets dobbelte radiale karkasse i stål gør det velegnet til intensiv brug og til at bære betydelig last.

WR C3 kommer på markedet i efteråret 2015 i 22 dimensioner fra 14 til 17".

Nokians WR C3 i billeder i vores Flickr album: