Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Michelin Pilot Sport 4 præsenteres i Frankfurt

Michelin Pilot Sport 4 præsenteres i Frankfurt

Nye dæk Udgivet den 16/09/15 af Julien Taillandier

Michelin benytter sig af biludstillingen i Frankfurt 2015 til at præsentere sit nye sportsdæk, Pilot Sport 4. Der næres store forventninger til dette dæk, som skal gøre front mod en skarp konkurrence.

Sportsdæk fra Michelin, Pilot Sport 4 Michelins nye sportssommerdæk, som vi ventede spændt på, bliver endelig præsenteret på biludstillingen i Frankfurt: Pilot Sport 4 - Copyright © : Michelin

Kampen på segmentet for sportsdæk er i fuld gang, og mens Continental netop har sendt SportContact 6 på markedet, præsenterer  Michelin nu det seneste skud på stammen i Pilot Sport serien på biludstillingen i Frankfurt.

Pilot Sport serien har et fantastisk ry, især i den mest alsidige udgave, hvor Pilot Sport 3 førte an hidtil. Det har kunnet fås i handlen siden 2010.

Som efterfølger går PS4 endnu videre end forgængeren med markante fremskridt på forskellige områder, der navnlig stammer fra Michelins erfaringer inden for konkurrencesport. 

 

Køreglæde

Pilot Sport 4 lægger logisk nok stor vægt på køreoplevelse og rendyrket effektivitet. Derfor er dækket bygget op med et superstift bælte, som begrænser deformationer mest muligt og dermed sikrer bedre styrepræcision og respons og naturligvis et fejlfrit greb.

Michelin Pilot Sport 4 slidbaneCopyright © : Michelin

Sikkerhedsorienteret

PS4 tager sigte på personbiler og skal derfor byde på et meget højt sikkerhedsniveau i al slags vejr. Udviklingsarbejdet med gummiblandingen har været rettet mod sikkerhed, det samme gælder slidbanen med brede riller, som sikrer god dræning af vand.

Præsentationen var for kort til at få mere at vide om det nye dæk fra Michelin. Vi håber at kunne sammenligne det i den nærmeste fremtid med referencerne i det højtydende segment for virkelig at kunne bedømme dets potentiale. Vi satser på, at effektiviteten vil være i top. 

 

Dækudgaver

Pilot Sport 4 sendes på markedet i januar 2016, men i første omgang kun i 17 og 18". Der vil blive markedsført andre størrelser senere, herunder 19".

Michelin Pilot Sport 4 i vådt føreCopyright © : Michelin