Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Michelin Latitude Sport 3 - et sommerdæk til premium SUV'er

Michelin Latitude Sport 3 - et sommerdæk til premium SUV'er

Nye dæk Udgivet den 28/04/14 af Jesper

Michelin fornyer igen sit produktudvalg og lancerer Latitude Sport 3 - et sommerdæk udviklet fortrinsvis til sportsprægede premium SUV'er.

Michelin Latitude Sport 3 monteret på Porsche Macan Michelin tilbyder det nye Latitude Sport 3, som er beregnet til SUV'er og leverer fine bremsepræstationer i vådt føre - Copyright © : Porsche

Porsche Macan og andre

Michelin Latitude Sport 3Copyright © : Michelin
Latitude Sport 3 er den seneste model sommerdæk til SUV'er i Michelins produktprogram og tager fortrinsvis sigte på store bilmodeller med dynamiske køreegenskaber, der er ret krævende. Det bliver bl.a. originalmonteret på visse udgaver af Porsche Macan, som er Cayennes nye lillebror og konkurrent til Audi Q5 og BMW X3 på markedet for premium bilmærker. Specifikationerne ligger midt mellem et lavforbrugsdæk som Primacy og et high performance dæk som Pilot Sport 3. I sammenligning med forgængeren skulle det naturligvis have højere ydelser på alle områder navnlig med hensyn til bremselængden, der er 2,70 m kortere på våd vej. Det skal desuden fremhæves, at det i mærkningen er klassificeret i kategori "A" for vådgreb i næsten alle de markedsførte dimensioner.

 

Mange dækstørrelser allerede i 2014

Sportspræget premium Porsche Macan SUVCopyright © : Porsche

Latitude Sport 3 kom på markedet lige inden årsskiftet og kan nu fås i mange forskellige størrelser, der dækker så godt som alle de efterspurgte dimensioner på markedet for premium SUV. Der er i alt 43 forskellige udgaver fra 235/65 R17 til 295/35 R21. Vi kan nok regne med, at dækket snart vil blive monteret på en lang række modeller i denne kategori, og tænker her især på Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLK og Volkswagen Touareg.