Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Michelin Latitude Alpin 2: vinterdæk til high performance SUV'er

Michelin Latitude Alpin 2: vinterdæk til high performance SUV'er

Nye dæk Udgivet den 22/01/13

Michelin Latitude Alpin 2 kom frem samtidig med Pilot Alpin 4 som et vinterdæk til højtydende firehjulstrækkere og SUV'er. Det bygger på samme teknologiske innovationer og lover trækkraft og sikkerhed i alt terræn. Vi har testet det på snedækkede grusveje i Rigas omegn i Letland, monteret på en pragtfuld Range Rover Evoque.

Michelin Latitude Alpin 2 Copyright © : Michelin

Latitude Alpin 2 er efterfølgeren til det berømte Latitude Alpin, der blev lanceret i 2007, og et vinterdæk, der tager sigte på højtydende firehjulstrækkere og SUV'er. De betryggende køreegenskaber under alle forhold og det robuste dæks modstandsdygtighed over for stød gør det til en ideel partner for denne kategori køretøjer.

Sikkerhed i alt terræn

Latitude Alpin 2 lover høje ydelser på følgende områder:

  • Sikkerhed: bremsevne, greb i sving
  • Fremdrift: trækkraft på glat underlag
  • Kontrol: baneskift, køreegenskaber på alle typer underlag
  • Og levetiden ikke at forglemme, som altid har været Michelins stærke side.

Disse egenskaber svarer til de forventninger, der kom til udtryk i Michelins undersøgelse blandt mere end 4.000 bilister i Tyskland, Frankrig, Rusland, Sverige og Canada. De lever også op til bilproducenternes krav, hvor sikkerhed er en central værdi.

Michelin Latitude Alpin 2's præstationer

Michelin har fået målt det nye dæks præstationer af TÜV SÜD, som er et uafhængigt organ. Prøvekørslerne blev gennemført med dæk i størrelse 235/65 R 17 H indkøbt på det europæiske marked i november 2011. De væsentligste konklusioner er som følger: 

Sikkerhed. Michelin Latitude Alpin 2 præsterer 2 m kortere bremselængde end sine nærmeste konkurrenter på snedækket vej og 4 m kortere bremselængde på isglat vej (i gennemsnit, fra 50 km/t til bilen holder helt stille).

Kontrol. Latitude Alpin 2 har bedre greb i sving på sne og isglat vej end sine nærmeste konkurrenter.

Fremdrift. Med Latitude Alpin 2 opnås bedre trækkraft i sne og på is end med de nærmeste konkurrenter.

Forsøge Michelin Latitude Alpin 2 på Range Rover EvoqueCopyright © : Michelin

Se også: