Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Kumho præsenterer Solus HA31 og WinterCraft WP51

Kumho præsenterer Solus HA31 og WinterCraft WP51

Nye dæk Udgivet den 20/06/14 af Louise

Den koreanske dækproducent Kumho har netop præsenteret to nye produkter på dækmessen i Essen, hvoraf det ene er et helårsdæk og det andet et vinterdæk.

Kumho Solus HA31 På dækmessen i Essen løftede Kumho sløret for to nye produkter: helårsdækket Solus HA31 og vinterdækket WinterCraft WP51 - Copyright © : Kumho

Solus HA31 til helårsbrug

Kumho Solus HA31Copyright © : Kumho
I kategorien helårsdæk er det nye Solus HA31 den sydkoreanske producent Kumhos seneste bud. Produktet bygger som altid på et kompromis mellem sommerdækkets ydelser og vinterdækkets egenskaber såsom en tilfredsstillende fremdrift på is og sne og skulle overgå sin forgænger på flere områder. Med hensyn til vådgreb har dækket f.eks. et optimeret slidbanemønster, der dræner vandet under kørsel. Hvad angår trækkraft på sne, er dækket bearbejdet på visse dele af opbygningen. Og selv brændstofforbrug og retningsstabilitet skulle være forbedret. Der findes ikke mindre end 35 forskellige dækstørrelser i denne serie, fra 13 til 16".

 

WinterCraft WP51 til vinterbrug

Kumho WinterCraft WP51Copyright © : Kumho
Med WinterCraft WP51 tager Kumho sigte på segmentet for vinterdæk, og det nye produkt skulle have højere ydelser end det foregående. Sædvanen tro fremhæver producenten i forbindelse med produktfornyelsen, hvilke fremskridt der er gjort inden for både energieffektivitet (forbrug) og egentlige dækydelser uanset underlag og klimaforhold. Det ændrede slidbanemønster sikrer en stivere struktur. Dækkets evne til at aflede vand er ligeledes forbedret, og med mønsterklodsernes nye udformning opnås en bedre sideværts stivhed. WinterCraft WP51 fås i 18 størrelser med diameter fra 14 til 16".