Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Hankook Winter i*cept RS2 - nyt vinterdæk præsenteret i Frankfurt

Hankook Winter i*cept RS2 - nyt vinterdæk præsenteret i Frankfurt

Nye dæk Udgivet den 29/09/15 af Julien Taillandier

Hankook benyttede sig af biludstillingen i Frankfurt til at præsentere sit nye vinterdæk, Winter i*cept RS2. Dækket skulle suge sig særlig godt fast til underlag med lav friktion og være et seriøst alternativ i vinterserierne i mellemklassen.

Hankook Winter i*cept RS2 På biludstillingen i Frankfurt præsenterer Hankook sit nye vinterdæk, Winter i*cept RS2 - Copyright © : Hankook

Winter i*cept RS2 hører til den nye generation vinterdæk fra Hankook. Den koreanske producent har udviklet dette dæk med henblik på ejere af mindre og kompakte bilmodeller. Det har en markedsplacering som vinterdæk til europæiske forhold, dvs. at det er tilpasset moderate vinterforhold, som findes i Mellem- og Vesteuropa.

 

Teknologi rettet mod alsidighed

Som det sædvanligvis er tilfældet med denne type dæk, indtager bestræbelserne på alsidighed en central plads. For i*cept RS2 er konstrueret til at tackle såvel asfalt som sne, mudder og regn. Men det må ikke foranledige til at tro, at der er tale om et helårsdæk. Det er et vaskeægte vinterdæk, hvilket dets tekniske specifikationer bekræfter:

  • Gummiblandingen kan modstå lave temperaturer og bevarer sin smidighed, der fremmer grebet.
  • Slidbanens V-mønster skal sikre trækkraft på snedækket vej, mens gummiklodsernes udformning og indbyrdes reaktion sørger for dækkets stabilitet og stivhed, når forholdene kræver det.

Hankook oplyser desuden, at de specialudviklede kanaler bidrager til en optimal bortledning af vand, sne og mudder og dermed et godt sikkerhedsniveau på alle slags underlag. 

Dækudgaver

Winter i*cept RS2 fås allerede på nuværende tidspunkt i størrelser fra 14 til 17" med slidbanebredder fra 165 til 225 og sidehøjder fra 45 til 75. Dækket tilbydes med hastighedsindeks H og T.

Det produceres i Europa på mærkets ungarske fabrik.