Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Hankook præsenterer Ventus S1 evo2 SUV, et højtydende dæk til SUV'er

Hankook præsenterer Ventus S1 evo2 SUV, et højtydende dæk til SUV'er

Nye dæk Udgivet den 30/10/13 af Erik

Den koreanske dækproducent Hankook løfter sløret for et nyt højtydende dæk til SUV'er. Det vil kunne fås i 30 udgaver til størrelser fra 17 til 22".

Hankook Ventus S1 Evo2 SUV Hankook udvider sin serie af ultra high performance dæk til SUV-sportssegmentet med det nye Ventus S1 Evo 2 SUV - Copyright © : Hankook

I forlængelse af Ventus S1 evo2

Det nye Ventus S1 Evo2 SUV bygger på samme konstruktionsfilosofi som Ventus S1 Evo2 og fokuserer specielt på SUV-segmentet, herunder markedets mest sportsprægede. Målsætningen er som sædvanlig at tilbyde de bedst mulige ydelser uden at give afkald på kørselskomforten, et grundlæggende kompromis, som gælder for alle producenter i denne kategori.

 

Ny silicakomponent

Ventus S1 evo2 SUV har fået en ny opbygning og indeholder en ny silicakomponent med kærkomne dyder, nemlig forbedrede ydelser i vådt føre, især med hensyn til trækkraft. Der er også gjort fremskridt hvad angår bremseevne på våd vej med kortere bremselængder. Den nye gummiblanding skulle være velgørende for levetiden, da den byder på større slidstyrke.

Hankook Ventus S1 Evo2 SUV opbygningCopyright © : Hankook

Bedre varmeafledning

Slidbanen er nu forsynet med ribber forankret i bunden af rillerne, som afleder varmen bedre under intensiv kørsel. Her er formålet også at forhøje ydelsesniveauet og sikre optimal effektivitet i udnyttelsen af dækket, også når det underkastes kraftige dynamiske belastninger.

 

Større kontaktflade

Hankook oplyser desuden, at kontaktfladen med vejen er øget på det nye Ventus S1 evo2 SUV. I kraft af en særlig udformning af slidbanen sørger den større kontaktflade for at bevare en høj præcision, når bilen kører ind i et sving, selv med høj fart. Og i vådt føre er den store trædeflade med til at formindske risikoen for akvaplaning, eftersom trykket i dækket fordeles bedre.

Ventus S1 evo2 SUV kommer på markedet i foråret 2014 i 30 forskellige udgaver fra 17 til 22" med slidbanebredder fra 225 til 315.