Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Hankook løfter sløret for Ventus V12 evo2, et nyt alsidigt sportsdæk

Hankook løfter sløret for Ventus V12 evo2, et nyt alsidigt sportsdæk

Nye dæk Udgivet den 21/10/13 af Julia

Ud over Ventus S1 evo2 SUV til sportsprægede SUV'er løfter Hankook også sløret for det nye Ventus V12 evo2 som et glimrende kompromis mellem ydelser, komfort og lavere brændstofforbrug.

Hankook Ventus V12 evo2 Det nye Hankook Ventus V12 evo2 med forbedrede ydelser er ideelt til en sporty kørestil - Copyright © : Hankook

Højere dynamiske ydelser

I et dæk med sportsambitioner prioriteres de dynamiske ydelser naturligvis, og på det plan lover Ventus V12 evo2 forbedrede egenskaber i kraft af nogle interessante tekniske nyheder. Med karkassens høje vægtfylde opnås en større stivhed, som er befordrende for en sporty kørestil. Ribberne i bunden af slidbanerillerne fremmer spredningen af varmen og bidrager til at bevare ensartede ydelser på længere sigt.

 

Forbedringer på vådt underlag

Hankook melder ligeledes bedre resultater ved kørsel på vådt underlag. Vandbortledningssystemerne er nytænkt lige fra slidbanens midte til hovedrillerne. Sikkerheden i vådt føre skulle således være øget og risikoen for akvaplaning formindsket. Som på det nye Ventus S1 evo2 SUV opnås der med den nye gummiblanding desuden kortere bremselængder på både tørt og vådt underlag.

Hankook Ventus V12 Evo2 slidbaneCopyright © : Hankook

Mindre støj

Ventus V12 evo2 skulle desuden udvise en bedre lydprofil med sin nye femlagsopbygning, som er udviklet til at formindske rullestøjen. De tredimensionale klodser bidrager også til at nedsætte støjniveauet ud over at sikre øget greb i kurver.

 

Mindre rullemodstand

Et lavere brændstofforbrug er selvfølgelig en uomgængelig faktor for nye dæk, og Ventus V12 evo2 afviger ikke fra denne regel. Den særlige styrenpolymerkomponent er medvirkende til at nedsætte rullemodstanden og dermed brændstofforbruget.

Ventus V12 evo2 kommer på markedet i foråret 2014 og vil kunne fås i størrelse 16-19" med slidbane 195-255.