Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Goodyear EfficientGrip SUV: miljøvenligt 4x4-dæk til vejkørsel

Goodyear EfficientGrip SUV: miljøvenligt 4x4-dæk til vejkørsel

Nye dæk Udgivet den 14/05/12

Tre år efter lanceringen af EfficientGrip, som har vundet utallige sammenligningstests, præsenterer Goodyear EfficientGrip SUV. Som det fremgår af navnet er dette dæk tiltænkt SUV'er og firehjulstrækkere til vejkørsel. Dækket forener brændstoføkonomi og kørselskomfort med sikkerhed og fremhæves som både højtydende og miljøvenligt.

Dæk Goodyear EfficientGrip SUV Copyright © : Goodyear

Hvordan formindskes brændstofforbruget og CO2-udledningerne uden at forringe de ydelser, som forventes af et dæk til SUV'er og firehjulstrækkere? Det er den udfordring, Goodyear har villet løfte med det nye EfficientGrip SUV. I dette øjemed har dækproducenten udviklet "Fuel Saving Technology", hvor der benyttes nye produktionsmetoder og innovative materialer. Denne teknologi har bevirket, at dækkets struktur er blevet lettere og rullemodstanden reduceret, hvilket betyder mindre energibehov til at køre. 

 

Ydelser

Goodyear har fået udført ydelsestests af det tyske audit- og certificeringsorgan TÜV SÜD Automotive. Resultaterne er som følger:

  • Brændstofforbrug: rullemodstanden er reduceret med 10 % i forhold til forgængeren.
  • Bremseevne: EfficientGrip SUV har 6 % kortere bremselængde på våd vej og 5 % kortere på tør vej end gennemsnittet af de tre førende konkurrenter på markedet.
  • Komfort: dækstøjen er formindsket for øget kørselskomfort.

Konkurrenter til Goodyear EfficientGrip SUV

MichelinLatitude Tour HP
PirelliScorpio STR
BridgestoneDueler H/T 684

Se også :