Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 kommer snart på markedet

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 kommer snart på markedet

Nye dæk Udgivet den 11/01/16 af Julien Taillandier

Eagle F1 Asymmetric nyder en ubestridelig og berettiget anerkendelse i sportsdæksegmentet. Asymmetric 2 har været originalmonteret på en lang række prestigebetonede sportsvogne, men er ved at gå på pension. Afløseren kommer i handlen i den nærmeste fremtid.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Copyright © : Goodyear 2016

Eagle F1 Asymmetric 2 indtager en særlig position i sportsdækkets univers. Goodyear har altid først og fremmest fremhævet dækkets alsidighed og sikkerhed under alle forhold i et segment, hvor rendyrket effektivitet på tør vej ofte er hovedargumentet.

Dækkets alt i alt ensartede ydelser har skaffet det førstepladsen i adskillige sammenligninger og godkendelse til originalmontering på mange sportsvogne (Porsche 911, Maserati Quattroporte, Clio 4 RS, Ferrari California m.fl.).

Lanceringen af Eagle F1 Asymmetric 3 har derfor stor betydning for Goodyear, men sportsvognsejere er også spændt på at stifte bekendtskab med det nye dæk.

Samme og uændrede mål

Som sine forgængere agter Asymmetric 3 at lægge sig forrest i Ultra High Performance-feltet og byder på præstationer, som skulle have udviklet sig betydeligt.

Goodyear oplyser, at der bl.a. er gjort fremskridt med gummiblandingen, som kombineret med dækkets forskellige nye teknologier bidrager til at forbedre greb, bremseegenskaber og respons på både tørt og vådt underlag.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 sendes på markedet i januar 2016 og vil kunne fås i 41 udgaver (17 til 20") inden marts.

Vi vender snart med en omfattende test, hvor denne nye modstander udfordrer Michelin Pilot Sport 4.

Call to action Eagle F1 Asymmetric 3 Copyright © : Rezulteo