Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - GEOLANDAR H/T G056 - det nye SUV-gadedæk fra Yokohama

GEOLANDAR H/T G056 - det nye SUV-gadedæk fra Yokohama

Nye dæk Udgivet den 16/04/15 af Alexandre Lenoir

Med det nye SUV-dæk til det europæiske marked satser den japanske producent på firehjulstrækkere, der kører i byen og på landevej.

Yokohama Geolandar H/T G056 slidbane Slidbane på den seneste generation dæk i Yokohamas SUV-serie, GEOLANDAR H/T G056 - Copyright © : Yokohama

Det er med europæiske lovbestemmelser og klimaforhold i baghovedet, at Yokohama har designet dette nye dæk til sin Geolandar serie.
Geolandar dækkene blev udviklet i 1996 specifikt med henblik på det hastigt voksende marked for dæk til SUV'er og firehjulstrækkere, der oftere kører i byområder og på landevej end offroad. Der er således lagt mest vægt på kriterier som økonomi, komfort og levetid i udviklingen af Geolandar H/T G056.
Med tilsætningen af appelsinolie til gummiblandingens kemi opnår Yokohama desuden greb og sikkerhed ved bremsning i vådt føre.
Ydermere er slidbanen på Geolandar H/T G056 udformet til at afgive mindre rullestøj og dermed forbedre bilistens komfort og samtidig formindske støjgenerne for beboerne langs vejen.

Geolandar H/T G056 vil kunne fås i løbet af sommeren 2015 i 25 udgaver fra 15 til 20".