Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Firestone Multiseason - et helårsdæk til mindre biler

Firestone Multiseason - et helårsdæk til mindre biler

Nye dæk Udgivet den 15/04/15 af Julien

Firestone er tilbage på scenen med et nyt helårsdæk - Multiseason, som viser mærkets nye ambitioner.

Firestone Multiseason slidbane Multiseasons alsidige slidbane fremmer bortledningen af vand og begrænser risikoen for akvaplaning - Copyright © : Firestone

Firestone har hørt under Bridgestone koncernen siden 1998, og mærket får nu et comeback med et produkt, der helt er i tidens ånd.

Pirelli, Nokian Michelin og andre fremtrædende dækproducenter har satset på markedsføringen af et alsidigt produkt, som kan klare alle forhold både sommer og vinter.

Multiseason har derfor en klassisk markedsplacering og tager sigte på på bilister i Centraleuropa, hvor de kører under vekslende vejrforhold med kulde, varme, regn og sne.

Dækket har indarbejdet Nano-ProTech teknologi i gummiblandingen, der byder på en fremragende sikkerhed, fordi den navnlig fremmer bortledningen af vand og således begrænser risikoen for akvaplaning.

Multiseason lever ikke op til 3PMSF-mærkningen, som beviser ægte vinteregenskaber, men er mærket M+S (mudder+ sne). Det betyder, at dækket er egnet til lejlighedsvis at køre på sne.

Til kompakte biler

Dette nye dæk fra Firestone er udviklet til mindre og kompakte biler. Det findes i størrelser fra 13 til 16" og er især tiltænkt bykørsel og blandet kørsel.

Multiseason vil kunne fås i handelen fra sommeren 2015.

Firestone Multiseasons dækmønsterCopyright © : Firestone