Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - EuroAllSeason AS200: Falkens første helårsdæk

EuroAllSeason AS200: Falkens første helårsdæk

Nye dæk Udgivet den 31/05/13 af Anne

Falken er berømt for sine sportsdæk og tager nu fat på markedet for helårsdæk. Dækproducenten siger, der er lagt et stort arbejdet i at afbalancere ydelserne for at kunne tilbyde et dæk med pålidelige egenskaber på tørt, vådt og snedækket underlag og samtidig optimere rullestøj og levetid. EuroAllSeason AS200 har vintermærkningerne M+S og 3PMSF. Dækket kommer på markedet i juli 2013 i 27 udgaver.

Falken EuroAllSeason AS200 Falken EuroAllSeason AS200: helårsdæk til det europæiske marked - Copyright © : Falken

Med EuroAllSeason AS200 tager Falken fat på markedet for helårsdæk, der endnu er forholdsvis lidt udbygget i Europa, men som kan få et opsving i en tid med faldende købekraft. Helårsdæk passer til de forskellige vejrforhold, der hersker i tempererede områder, og man undgår således at skulle køb to sæt dæk. Det er et vægtigt argument for forbrugere, som gerne vil reducere deres udgifter. Men alligevel skal kompromiset mellem ydelserne være afbalanceret.


EuroAllSeason AS200 er Falkens første helårsdæk. Ifølge dækproducenten er det udviklet specielt for at leve op til de komplekse krav på det europæiske marked. Det skulle byde på pålidelige egenskaber på alle typer underlag, uanset om det er tørt, vådt eller snedækket, og samtidig er rullestøj og levetid optimeret.


Sikkerhed i al slags vejr

Risikoen for akvaplaning begrænses af fire brede og dybe længedriller støttet af tværriller, der hurtigt bortleder vandet fra overfladen. Styreegenskaberne i vådt føre sikres af den nye gummiblanding med højt indhold af silica og styren.

På siden er AS200 mærket M+S efter EU-bestemmelserne og har desuden snefnugsymbolet på en baggrund med bjerge (3PMSF), en garanti for god trækkraft under vinterforhold.


Lydkomfort

Der er arbejdet med gummiblandingen og slidbanemønsteret for at begrænse rullestøjen (angivet til 73 dB ifølge dækmærkningskriterierne).


Levetid

For at forbedre kilometerydelsen er AS200 tilsat et ældningshæmmende stof, som spredes langsomt og beskytter slidbanen mod forringelsesfaktorer som temperatursvinger og UV i hele dækkets levetid.


Dækudgaver

Falken EuroAllSeason AS200 vil kunne fås hos dækforhandlerne fra juli 2013 i 27 udgaver fra 14 til 17".