Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Dunlop Sport Maxx RT2 snart på markedet

Dunlop Sport Maxx RT2 snart på markedet

Nye dæk Udgivet den 14/03/16 af Julien Taillandier

I segmentet for sportsdæk har Sport Maxx RT et glimrende ry, især for sine præstationer på tør asfalt. Andet dæk af samme navn, RT2, er allerede på markedet og skulle levere endnu bedre ydelser.

Sport Maxx RT2 - UHP-dæk fra Dunlop Dunlop erstatter sit ultra high performance dæk, Sport Maxx RT, med Sport Maxx RT2, som er afledt direkte af konkurrencesporten. - Copyright © : Dunlop 2016

Efter Pilot Sport 4, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 og Continental Sport Contact 6 er det nu Dunlops tur til at udskifte det mest berømte af sine UHP-dæk.

"RT" er et velkendt dæk blandt sportsvognsentusiaster Det er udviklet til at sikre præcision og stivhed og ikke nødvendigvis det mest alsidige dæk, men glimrer i rendyrkede sportspræstationer.

Vi havde lejlighed til at prøvekøre dækket ved lanceringen og faldt for dets skarphed og dynamiske potentiale. Og efter 4 års god og tro tjeneste ankommer afløseren, Sport Maxx RT2, hos forhandlerne.

Dunlop Sport Maxx RT2 Copyright © : Dunlop 2016

Det nye dæk skulle være en ædel årgang med en teknologi overtaget direkte fra konkurrencesporten, bl.a. løbet på Nürburgring. Dunlop lover, at dækket tilgodeser både effektivitet og køreglæde.

Det er uden tvivl ikke tilfældigt, at det er valgt til originalmontering på Radical RXC Turbo, som har nogle af klodens højeste ydelser blandt personbiler.

Vi vender snart tilbage på www.rezulteo-daek.dk med en komplet prøvekørsel af Sport Maxx RT2.