Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Dunlop Sport Maxx RT: et sportspræget, sikkert og miljøvenligt dæk

Dunlop Sport Maxx RT: et sportspræget, sikkert og miljøvenligt dæk

Nye dæk Udgivet den 01/11/11

Dunlop afslørede sin nye sportsserie Sport Maxx RT i Andalusien. Efterfølgeren til det prestigefyldte SP Sport Maxx TT var ventet. Det nye dæk er afledt af konkurrencesportsteknologien og forener høj ydelse, sikkerhed og miljøhensyn. Stærke sider, teknologi, dimensioner: En udførlig præsentation af et dæk, som er helliget køreglæde. Som en sidegevinst bringer vi vores journalist og testpilots reaktioner efter prøvekørsel med forskellige sportsmodeller.

Dunlop Sport Maxx RT dæk Copyright © : All Rights Reserved

Dunlop SP Sport Maxx TT blev lanceret i 2008 og er blevet en solid reference inden for sportsdæk. I de sidste tre år er det blevet typegodkendt til mange sportsvogne, f.eks. Mégane RS, og har således vundet en indpas på et stærkt konkurrencepræget segment.

Den nye series navn er ændret lidt og henviser klart til konkurrencesport (RT står for "Racing Technology"). Dunlops teknikere har udnyttet deres årelange erfaring inden for konkurrencesport til at udvikle et sportsdæk i tidens ånd.

Specifikationerne tilgodeser krav om fornøjelse, dvs. køreglæde, men også til præcision, respons, sikkerhed og energieffektivitet. Disse modstridende krav er blevet en nødvendighed i et samfund, hvor bilen forsøger at skabe sig et bedre image.

Præstationer og sikkerhed:
Dunlop havde valgt at præsentere sit nye sportsdæk for pressen på Ascari banen i Andalusien. Dækproducenten støtter sig til resultaterne af tests udført af kontrolorganet TÜV SÜD* og fremhæver Sport Maxx RT's høje ydelsesniveau på områder som sikkerhed og medvirken til et lavere brændstofforbrug.

Bremseevne:
Sport Maxx RT opnår fremragende bremseresultater på både tørt og vådt underlag (7 % bedre en de nærmeste konkurrenter).

Rullemodstand:
Sport Maxx RT har 11 % mindre rullemodstand end sine nærmeste konkurrenter. Det betyder lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udslip i atmosfæren.

*(Tests med en Golf GTI monteret med 245/45R 17" dæk.)

Dunlop Sport Maxx RT's konkurrenter

ContinentalContiSportContact 5
MichelinPilot Sport 3
BridgestonePotenza S001
PirelliPzero
GoodyearEagle F1 Asymmetric 2

 

 

 

 

 

Se også: