Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Debica Frigo HP: high performance vinterdæk til kraftfulde biler

Debica Frigo HP: high performance vinterdæk til kraftfulde biler

Nye dæk Udgivet den 14/11/12

Frigo HP er Debicas første high performance dæk og sigter mod bilister, som holder fast ved deres dynamiske kørestil selv under vanskelige vinterforhold.

Debica Frigo HP vinterdæk Copyright © : debica

Der manglede et højtydende dæk i Debiças vinterserie. Det rådes der nu bod på med Debica Frigo HP, som skulle leve op til de mest krævende bilisters forventninger. Producentens seneste dæk bygger på nye teknologiske løsninger og lover ejere af hurtige biler et uovertruffet greb under alle vinterforhold samt lang levetid.

Effektiv bortledning af vand og snesjap 

Debica Frigo HP har et retningsbestemt dækmønster med brede længderiller og V-formede tværriller, som sikrer hurtig bortledning af vand og snesjap. Derfor beskytter det føreren mod akvaplaning og snesjapplaning.

Greb på sne og is

Gummiblandingens høje silicaindhold, det stærkt lamellerede mønster og de mange bidekanter garanterer greb på vinterveje, selv ved rask kørsel.

Flere kilometer

Med den flade kontur opnås et ensartet tryk på hele dækfladen. Resultatet er en bedre kilometerydelse end almindelige vinterdæk. Desuden er dækkets opbygning lettere, så rullemodstanden begrænses.

Se også:

>> Debica Frigo HP: priser
>> Debica Frigo HP: konkurrenter
>> Debica Frigo HP: dækstørrelser