Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - ContiWinterContact TS 830 P: high performance vinterdæk til sportsprægede biler

ContiWinterContact TS 830 P: high performance vinterdæk til sportsprægede biler

Nye dæk Udgivet den 18/03/12

God bremseevne på is- og snedækket vej, fin trækkraft på sne, lang levetid, ContiWinterContact TS 830 P har mange fortrin. Det er tilmed konstrueret til at optimere ESC-stabilitetssystemernes virkning.

Vinterdæk Continental ContiWinterContact TS 830 P Copyright © : DR

ContiWinterContact TS 830 P er tiltænkt sportsprægede og kraftfulde biler og udmærker sig på alle ydelsesområder: sikkerhed på tørt som på vådt underlag, komfort, økonomi, køreegenskaber på sne og is. Ikke så underligt, at dette dæk altid har vundet ved de prøver, det har deltaget i hidtil.

Continentals videopræsentation af ContiWinterContact TS 830 P:

Fremragende ydelser på sne og is

Gode bremseegenskaber på is- og snedækket vej, fin trækkraft på sne og styrepræcision på is er nogle vinteregenskaber ved ContiWinterContact TS 830 P, som klassificerer dette dæk blandt de bedste i kategorien. Men det leverer også fine ydelser i tørt og vådt føre og har en fortrinlig levetid.

>> ContiWinterContact TS 830 P's ydelser

Dæk optimeret til elektroniske assistancesystemer

ContiWinterContact TS 830 P's dækmønster er specielt udviklet til at optimere ESP-stabilitetsprogrammets virkning. Det får mønsterklodserne og lamellernes kanter til at rette sig ind i kørselsretningen.

>> Hvordan ContiWinterContact TS 830 P optimerer ESP

Bred serie

ContiWinterContact TS 830 fås i 75 forskellige størrelser, fra 15 til 19" med sidehøjder fra 30 til 65 og hastighedsindeks H,T,V,W.

>> Alle størrelser ContiWinterContact TS 830 P
>>
Sammenlign priser for ContiWinterContact TS 830 P

ContiWinterContact TS 830 P's konkurrenter

GoodyearUltraGrip Performance 2
MichelinPilot Alpin 3
NokianWR A3
PirelliWinterSottozero 270 Serie 2
VredesteinWintrax Nextreme

Se også

>> ContiWinterContact TS 830 P: prøvekørsel på isbanen i Alpe d’Huez