Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Continental SportContact 6 testes af resulteo i den nærmeste fremtid

Continental SportContact 6 testes af resulteo i den nærmeste fremtid

Nye dæk Udgivet den 05/08/15 af Julien Taillandier

I slutningen af august 2015 sender Continental officielt SportContact 6 på markedet. Vi vil så kunne prøvekøre det på bane og bedømme dets potentiale, som lader til at være imponerende. Vi præsenterer her et dæk, der tegner til at blive en af fremtidens referencer.

Continental SportContact 6 Lanceringen af det nye dæk fra Continental, SportContact 6, vækker stor opmærksomhed på nettet! - Copyright © : rezulteo

ContiSportContact ændres til SportContact. Ændringen er udtryk for, at denne sjette generation af sportsdæk har en ny og endnu mere radikal markedsplacering end forgængeren.

SportContact 6 indtager nemlig et nyt produktsegment benævnt U-UHP (Ultra Ultra High Performance). Det er afledt af ContiSportContact 5P til kraftfulde sportsvogne og ContiForceContact, som er et semi-slick godkendt til vej. 

Dækket er udviklet med henblik på at levere meget høje ydelser med særlig vægt på et uforligneligt greb

Under alle omstændigheder spredes "SC6"s ry allerede viralt, inden det kan fås i handlen. Og det af gode grunde, for lanceringen falder sammen med markedsføringen af den nye Honda Civic Type R, som originalmonteres med dette dæk. Sportsvognen overfører sensationelle hestekræfter til underlaget via sine unikke forhjul og behøver derfor dæk af en upåklagelig kvalitet.

Continental SportContact 6 originalmonteres på HondaCopyright © : rezulteo

Samspillet mellem bil og dæk har allerede bevist sin effektivitet med en omgangstid på 7 minutter og 50,63 sekunder på Nürburgring, hvilket gør denne bilmodel til den mest effektive i sin kategori.

Vi vender i løbet af kort tid tilbage med SportContact 6's tekniske data og de markedsførte dækstørrelser.