Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Continental lancerer WinterContact TS 850 P

Continental lancerer WinterContact TS 850 P

Nye dæk Udgivet den 06/03/14 af Anne

Det nyeste dæk i premium vinterserien, Continental WinterContact TS 850 P, udviser højere ydelser end sin forgænger.

WinterContact TS 850 P Det nye vinterdæk WinterContact TS 850 P varsler højere ydelser! - Copyright © : Continental

Til sportsvogne og SUV'er

Mens Michelin netop har kørt sit Alpin 5 i stilling, satser Continental denne gang på sit helt nye WinterContact TS 850 P og udgaven WinterContact TS 850 P SUV. Nummereringen er lidt indviklet, men målsætningen langt mere overskuelig, nemlig at tilbyde de bedst mulige vinterdæk til biler i kategorien sportsvogne og SUV'er. De nye dæk erstatter de gamle ContiWinterContact TS 830 P og ContiCrossContact Winter og hævdes at have lidt bedre ydelser på alle områder.

Continental WinterContact TS 850 PCopyright © : Continental

Bedre styre- og bremseegenskaber

I kraft af bl.a. højere kanter og mindre grænseflade mellem lamellerne skulle det nye dæk have 5 % bedre styreegenskaber på sne end sine forgængere. Og selv i tørt føre er fremskridtet markant med 2 % bedre styrbarhed på grund af øget stivhed og bedre kontrol med klodsernes bevægelse. Men ikke nok med det, for Continental oplyser desuden, at bremsevirkningen er forbedret med 5 %, fordi dækkets nye profil mere effektivt kan forhindre gummiklodserne i at vippe under kraftig opbremsning, dvs. at dækket har bedre bremseegenskaber i både tørt og vådt føre.

 

Endelig benytter Continental sig af lejligheden til at ændre produkternes betegnelser. Fremover vil nyheder fra Continental ikke længere hedde noget med "Conti". WinterContact TS 850 P og SUV-udgaven er således de to første Continental dæk, der er døbt efter det nye navnesystem.