Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Bridgestone DriveGuard Winter - et Run-Flat vinterdæk til alle bilmodeller

Bridgestone DriveGuard Winter - et Run-Flat vinterdæk til alle bilmodeller

Nye dæk Udgivet den 07/03/16 af Alexandre Lenoir

Få uger efter lanceringen af sommerdækket DriveGuard slår Bridgestone til igen med vinterudgaven, DriveGuard Winter.

Bridgestones nye vinterdæk DriveGuard Winter Bridgestones nye runflatdæk, som blev præsenteret på biludstillingen i Genève 2016, fremmer trækkraft og retningsstabilitet på snedækket eller frossent underlag - Copyright © : Bridgestone 2016

Ligesom sommerudgaven er DriveGuard Winter et sikkerhedsdæk, der sætter bilisten i stand til at køre op til 80 km med højst 80 km/t efter punktering og stadig bevare herredømmet over bilen. Det vil umiddelbart kunne fås i en halv snes størrelser (fra 15 til 17") og kan monteres på alle bilmodeller udstyret med dæktrykovervågningssystem (TPMS).

DriveGuard Winter har forstærkede dæksider og et ribbesystem benævnt Cooling Fin, som bortleder varme i tilfælde af trykfald, hvorved store deformeringer af karkassen undgås.

Bridgestone Run-Flat: DriveGuard WinterCopyright © : Bridgestone 2016

DriveGuard Winter har samme slidbanemønster som Blizzak LM001, der kom på markedet i begyndelsen af 2014, og sikrer derfor effektiv dræning af vand, og gummiblandingen forstærker grebet i vådt føre. Endelig fremmer de tredimensionale lameller og skrå riller trækkraften og retningsstabilitet på snedækket eller frossent underlag.