Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Bridgestone Blizzak WS-70: vinterdæk til de nordiske lande

Bridgestone Blizzak WS-70: vinterdæk til de nordiske lande

Nye dæk Udgivet den 09/11/11

Det seneste dæk i Blizzak serien, Bridgestone Blizzak WS70, er særlig tilpasset vintervejene i Nordeuropa. Det bygger på den bedste Bridgestone teknologi (Multicell Tube gummiblanding, NanoPro Tech, tredimensionale lameller m.v.) og sikrer et højt præstationsniveau, selv under de strengeste forhold. De tilbudte dimensioner dækker segmentet for kompakte og større personbiler.

Bridgestone benyttede sig af bilmessen i Frankfurt til at præsentere afløseren til Blizzak Nordic, som har tjent sin pligt.

Bridgestone Blizzak WS-70 er udviklet specielt til nordeuropæiske lande med strenge vintre. Dækkets potentiale kommer rigtigt til udtryk under ekstreme vinterforhold (minusgrader, fastkørt, fastfrossent sne, is osv.), og det yder samtidig ifølge Bridgestone gode sikkerhedsmæssige præstationer på tør og våd vej.

Det beviser disse billeder fra Bridgestones prøvekørsel på tilsneede veje i Vidsel, Sverige.

Koncentreret teknologi

Multicell Tube blanding, tredimensionale zigzaglameller, NanoPro-Tech gummi: Bridgestone Blizzak WS-70 opfylder de strenge specifikationskrav gennem udnyttelse af dækproducentens seneste teknologiske fremskridt.

> Multicell Tube blandingen: for bedre greb på is

Gummiblandingen er baseret på Multicell Tube teknologien, som bidrager til at absorbere den tynde vandfilm på isslagets overflade og dermed fremmer dækkets kontakt med underlaget. Når vandet ledes bort, kommer gribepartiklerne i kontakt med isslaget og optimerer grebet.

> Tredimensionale zigzaglameller: sikrer mønsterklodsernes stivhed

På vinterdæk er mønsterklodsernes stivhed altafgørende. De tredimensionale zigzaglameller er udviklet for at imødekomme dette behov. Målet med denne tekniske løsning er at forbedre grebet på snedækkede og isglatte veje, men også at forlænge levetiden.

> NanoPro teknologi: gummiblandingens smidighed bevares

Gummiblandingen er også baseret på NanoPro-Tech teknologien, som sikrer en hensigtsmæssig fordeling af silicamolekylerne. Det betyder, at gummiblandingen bevarer smidigheden, også ved meget lave temperaturer.

> Retningsbestemt dækmønster: for effektiv bortledning af vand og snesjap

Med slidbanens midterribbe, forskudte mønsterklodser og fire vanddræningsriller opnås hurtig bortledning af vand og snesjap. Det retningsbestemte dækmønster og de riflede mønsterklodser med mange lameller og gribevinkler sikrer en god trækkraft på snedækket underlag.

Konkurrenter til Bridgestone Blizzak WS-70

GoodyearUltraGrip 7
ContinentalContiWinterContact TS 830
PirelliWinter 210 Sottozero
MichelinAlpin A3
GoodyearUltraGrip SUV