Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Apollo Tyres præsenterer Alnac 4G All Season og 4G Winter

Apollo Tyres præsenterer Alnac 4G All Season og 4G Winter

Nye dæk Udgivet den 23/06/14 af Julia

Den indiske dækproducent Apollo benyttede sig af den internationale dækmesse i Essen til at afsløre to nyheder, der sigter mod markedet for helårsdæk og markedet for vinterdæk.

Apollo 4G All Seasons Audi På dækmessen i Essen præsenterede Apollo sine to nye produkter: Alnac 4G All Season og Alnac 4G Winter - Copyright © : Apollo

Alnac 4G All Season

Apollo 4G All Seasons dækmønstreCopyright © : Apollo
Lad os starte med Alnac 4G All Season. Som det fremgår af navnet, er det et nyt helårsdæk, der altså kan bruges hele året rundthvis man ikke plejer at skifte mellem to sæt dæk (sommer og vinter), fordi temperaturforskellene ikke er særlig store. Den asymmetriske udformning af dækkets yderste længderille sikrer større stabilitet under kørsel, og det ændrede mønster i stavene ved skuldrene bidrager til at begrænse rullestøjen. Med hensyn til dækstørrelserne rækker serien fra 215/65 R16 98 H til 225/45 R17 94 V XL med i alt 12 forskellige størrelser.

 

Copyright © :
 

 


Alnac 4G Winter

Apollo 4G WinterCopyright © : Apollo
4G Winter er et decideret vinterdæk. Det nye produkt skulle forbedre styreegenskaberne i sving i kraft af de lige lameller kombineret med zigzaglameller, der er fladet ud ved skuldrene. Det skal fremhæves, at dækket omfatter en teknologi, der utvivlsomt er praktisk til at kontrollere slitagen og består af et lille snefnugmærke, som bliver til en sol, når den mindste mønsterdybde for et vinterdæk er nået. Dækket fås i 12 forskellige størrelser (15 og 16") med hastighedsindeks T og H fra 195/45 R16 84H til 215/65 R16 98 H.

 

Copyright © :