Nye dæk: produktnyheder fra dækproducenterne - Apollo Aspire 4 G: teknologien

Apollo Aspire 4 G: teknologien

Nye dæk Udgivet den 14/05/12

Aspire 4G's aggressive, asymmetriske design understreger klart dækkets sportspræg. For at opnå høje ydelser har Apollos teknikere arbejdet intenst med dækkets gummiblanding, slidbane og stivhed.

Dæk apollo aspire 4g Copyright © : All rights reserved

Slidbane
Apollo Aspire 4G's gode styreegenskaber på tørt underlag skyldes den massive yderskulder og den smalle mellemrille. De brede riller fremmer grebet på vådt underlag og nedsætter især risikoen for akvaplaning. Apollo angiver fremragende bremselængder på tør og våd vej. Disse resultater skal bekræftes ved uafhængige tests. Men Apollo Amazer 3's gode karakterer ved en test for nylig arrangeret af Adac er ret opmuntrende.

SlidbaneCopyright © : All rights reserved

Stivhed
Slidbanens stivhed er blevet optimeret for større styrepræcision og hurtigere respons ved retningsændring. Målsætningen er at tilbyde et dæk, som forener køreglæde med sikkerhed. Denne stivhed kombineret med slidbanens indretning sikrer en god vægtfordeling og dermed et ensartet slid samt et forholdsvis lavt støjniveau.

Gummiblanding
For at opnå de bedste ydelser har Apollo udviklet en gummiblanding baseret på styrenbutadien og SBS-vinyl med højt silicaindhold. Med denne løsning forbedres grebet på tør og våd vej såvel som styreegenskaberne.

Se også: