Biludstillinger og begivenheder - Michelin sponsorerer verdens mest fantastiske supercars på Goodwood Festival of Speed

Michelin sponsorerer verdens mest fantastiske supercars på Goodwood Festival of Speed

Begivenheder Udgivet den 26/08/13 af Julien

Rezulteo havde fornøjelsen at deltage i den 20. Goodwood Festival of Speed i Sydengland for nylig. Michelin, som er historisk partner i denne begivenhed, sponsorerede løbet for supercars, som er en opvisning af enestående racerbiler bl.a. McLaren MP4 12C GT Sprint, GTA Spano, Spyker og Jaguar Project 7.

Goodwood Supercar 2013 - McLaren MP4 Opvisning af enestående supercars på den 20. Goodwood festival - Copyright © : rezulteo

Goodwood festivalen (Goodwood Festival of Speed) er en unik motorsportsbegivenhed, som finder sted først på sommeren i Sydengland. En af de særlige omstændigheder er, at den afholdes på Lord Marchs ejendom, den 10. hertug af Richmonds arving og formand for British Automobile Racing Club. Festivalen tiltrækker hvert år mere end 150 000 gæster, som kommer for at kigge ind i konstruktørernes stande og navnlig overvære de mange shows, der arrangeres i weekendens løb: hill climbing, rally på jordbane og tilmed luftballet!


Videopræsentation af den 20. Goodwood festival

 

Goodwood Festival of Speed skiller sig ud fra andre motorbegivenheder ved anlæggets afvekslende alsidighed og kvalitet. I tre dage samler bakkeløbet (9 sving over 1,86 km) køretøjer, som kendetegner motorsportens historie. Alle perioder og prøver repræsenteres af enestående biler med berømte racerkørere, bl.a. Damon Hill, Nelson Piquet, Jenson Button, Allan McNish og Henri Pescarolo.

Festival of Speed - Goodwood 2013Copyright © : rezulteo

Michelin, som er historisk partner i denne begivenhed, sponsorerede en af weekendens flagskibsattraktioner: stalden for supercars. Dækproducenten kunne også vise sit engagement i motorsport på sin egen meget store stand.

 

Stald for supercars med 40 ekstraordinære racerbiler

I stalden for supercars var der samlet omkring 40 af verdens mest eventyrlige racerbiler, bl.a. McLaren MP4 12C GT Sprint, GTA Spano, Spyker og Jaguar Project 7. I weekendens løb fik gæsterne lejlighed til at se dem udfolde sig på hill climbing banen.

 

 

 

Copyright ©  

1/
 

Michelins stand - en hyldest til motorglæde

Michelin stand var et teknologisk udstillingsvindue til mærkets sports- og konkurrencesportsprodukter og et smukt bevis på dets prestigefulde partnerskaber i bilentusiasternes verden.

  • Konkurrencesport: med en Formel 1 for at minde om Michelins engagement i denne kongelige disciplin (fra 1977 til 1984 og fra 2001 til 2006) - er det for at give næring til rygterne om Michelins eventuelle tilbagevenden til F1?

    Tunet Audi R8 V10Copyright © : rezulteo